Events

Goed slapen is niet enkel afhankelijk van het perfecte slaapsysteem. Er zijn nog andere thema’s die belangrijk zijn voor een deugddoende nachtrust. Dorsoo biedt gratis workshops/infosessies aan om mensen hierover te informeren. Iedereen is welkom. Gelieve vooraf in te schrijven via onderstaand formulier.

Schrijf u hier alvast in!

Graag ontvang ik de Dorsoo-nieuwsbrief met nuttige tips en info over nieuwe producten en acties

Er zijn geen events waar u zich voor kan inschrijven op dit moment.

Jammer! De uiterlijke inschrijvingsdatums voor onze opkomende events zijn overschreden. Maar niet getreurd! Dorsoo organiseert regelmatig nieuwe events en er zijn ook tal van events waar je gewoon naartoe kan komen zonder inschrijving, dus kijk zeker uit op deze pagina naar nieuwe workshops, infosessies, ...

 • 01/11 tot 12/11

  Jaarbeurs Roeselare

  Op woensdag 1 november start de 65ste editie van de jaarbeurs in Roeselare! Tot en met zondag 12 november kan je genieten van diverse activiteiten en mooie aanbiedingen. 

  Naar jaarlijkse gewoonte is ook ons filiaal in Roeselare aanwezig. Kom gerust eens langs op de Dorsoo-stand (161-163) en test vrijblijvend ons slaapsysteem uit. Bovendien maak je kans op een heerlijk luxe wellnessweekend!

  • Expo Roeselare - Diksmuidsesteenweg 400
  • Geen inschrijving nodig!