Wat onze klanten zeggen

Dorsoo scoort een indrukwekkend gemiddelde op klantenvertellen.nl. Lees wat onze klanten over Dorsoo te vertellen hebben. Of bekijk meer tevreden slapers op ons YouTube-kanaal.

 • Hilde D'Heer - Ervaringen - Dorsoo

  Aan elke patiënt raad ik het aan

  Hilde D'Heer Kinesitherapeut

  Wij slapen sedert 13 jaar op een Dorsoo-bed. Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik uitstekend. Ik ben kinesiste en raad een goed bed aan aan elke patiënt. Een goede nachtrust is essentieel om overdag goed te kunnen functioneren. Maar vooral jonge mensen geven liever geld uit aan een mooi salon... jammer. Ik maak alvast heel veel reclame. 

 • Rob Keijzer - Ervaringen - Dorsoo

  Lage rugklachten verminderd

  Rob Keijzer Wereldkampioen Aufguss

  Sinds 2 jaar reis ik veel door Europa vanwege mijn werk en ik kreeg lage rugklachten. Sinds ik slaap op mijn Dorsoo-bed zijn mijn lage rugklachten dusdanig verminderd omdat ik de steun krijg daar waar het nodig is door het hydraulisch systeem. Het werkt perfect!

 • An Vanderstighelen - Ervaringen - Dorsoo

  Ik kan het iedereen aanraden!

  An Vanderstighelen Actrice

  Sinds een jaar slaap ik op het Dorsoo-slaapsysteem en ik merk een grote verbetering. De pijn in mijn onderrug is zo goed als verdwenen, en ook mijn slaapkwaliteit is aanzienlijk verbeterd. De begeleiding tijdens de proefperiode, alsook de ondersteuning nadien heb ik ervaren als zeer positief. Mijn expliciete dank gaat uit naar de Dorsoo adviseur, die bij elke vraag steeds weer klaar stond om samen te zoeken naar een oplossing. Ik kan het iedereen aanraden!

 • Yves Heynderickx - Ervaringen - Dorsoo

  Verbeterde slaap- en levenskwaliteit

  Yves Heynderickx

  Ik wens jullie te bedanken voor de aankoop van mijn bed een dertiental jaar geleden. Voordien had ik veel heupklachten, die sindsdien zo goed als verdwenen zijn. Ook mijn nekklachten zijn achter de rug. Bedankt Dorsoo, om mijn slaap- en levenskwaliteit fel te verbeteren.

 • Petra Van Leest - Ervaringen - Dorsoo

  Uitstekende service voor en na de aankoop

  Petra Van Leest

  Sinds wij een Dorsoo-systeem hebben, slaap ik met veel minder ronddraaien en ook met minder rugpijn. Mijn man staat 's morgens ook terug op zonder pijn in de rug. Ook het hoofdkussen is geweldig, het beste dat ik ooit gehad heb. En over het personeel mag ook iets gezegd worden, vind ik. Het zijn super mensen, zowel voor als na de aankoop. Dus wij zijn er alvast heel tevreden mee!

 • Arabelle Casier - Ervaringen - Dorsoo

  Ik kan Dorsoo alleen maar aanraden

  Arabelle Casier Chiropractor

  Wij slapen sedert april 2014 op een Dorsoo-systeem en dit hebben wij ons nog geen enkele seconde beklaagd. Ik ben veel meer uitgerust en heb ook veel minder last van de rug bij het opstaan. In de praktijk heb ik meerdere patiënten die het slaapsysteem hebben en de commentaren zijn hetzelfde. Veel minder last en veel meer uitgerust 's morgens. 

 • Liesbeth Wouters - Ervaringen - Dorsoo

  Heerlijk slapen leek ondenkbaar voor mij

  Liesbeth Wouters

  Na 5 rugoperaties heerlijk kunnen slapen, het leek ondenkbaar voor mij. Ik draaide ontelbare keren op mijn zij 's nachts. Ik stond elke morgend moe en met rugpijn op. Sinds ik het dorsoo-bed gebruik, slaap ik zo vast... Ik val vrijwel meteen in slaap en ik ben 's morgens helemaal uitgerust. Mijn rugspieren zijn niet meer stram en ik kan ontspannen mijn dag starten. Ik betrap mezelf er vaak op dat ik vroeg ga slapen, gewoon omdat het bed zo comfortabel ligt!

 • Fried Ringoot - Ervaringen - Dorsoo

  Energie te danken aan Dorsoo

  Fried Ringoot Acteur-Theatermaker

  Mijn Dorsoo-bed zorgt ervoor dat ik kan doorslapen en recupereren, zodat ik de dag kan doorkomen zonder de pijn die me vroeger nachtenlang ophield. Als acteur en theatermaker zorgt het ervoor dat ik mijn ding kan doen. Optreden, soms in drukke periodes. En dat kan ik aan omdat ik die nachtrust gegarandeerd krijg van Dorsoo.  

 • Stijn De Mot - Ervaringen - Dorsoo

  Nog betere nachtrust dan voorheen

  Stijn De Mot Kinesitherapeut

  Ik geloof dat Dorsoo voor vele mensen een opmerkelijke meerwaarde kan zijn, in hun zoektocht naar een goede nachtrust en om op die manier meer grip te krijgen op hun lichamelijke klachten.

 • Barbara Vos - Ervaringen - Dorsoo

  Goede nachtrust dankzij ontspannen spieren

  Barbara Vos

  Sinds ik op het Dorsoo-bed slaap, zijn mijn klachten behoorlijk verminderd. Enerzijds door de goede nachtrust, anderzijds door het feit dat mijn spieren zich volledig kunnen ontspannen tijdens de nacht. Het was mijn orthopedisch chirurg die mij Dorsoo aanraadde en ik ben hem en Dorsoo eeuwig dankbaar!!

 • Koen De Doncker - Ervaringen - Dorsoo

  Enkel positieve reacties

  Koen De Doncker Osteopaat-Ergonoom

  Als patiënten mij vragen welk bed het beste is, verwijs ik hen altijd door naar één van de Dorsoo-adviseurs. Zij geven een zeer goede uitleg over het systeem zelf en begeleiden hen tijdens de vrijblijvende proefperiode.

 • Eugenia Cuyt - Ervaringen - Dorsoo

  Ondersteuning tijdens zwangerschap

  Eugenia Cuyt

  Ik slaap al een ruime tijd op een Dorsoo en dat maakte een groot verschil tijdens mijn zwangerschap! De knagende rugpijn die gedurende de dag erger werd, verdween elke keer weer na een nachtje slapen.

 • Jordi Weckx - Ervaringen - Dorsoo

  Geeft zin om te gaan slapen

  Jordi Weckx Autosport

  Uiteindelijk bleek de keuze voor Dorsoo niet alleen als sporter maar ook om een medische reden de beste van al. Ik heb nu vaak echt zin om te gaan slapen, wetende dat ik ’s morgens gewoon weer fit zal zijn.

 • Delfine Persoon - Ervaringen - Dorsoo

  Minder stram bij het opstaan

  Delfine Persoon Boksen

  Op mijn Dorsoo-bed ben ik ’s morgens veel minder stram na een stevige training. Ik voel dat de recuperatie gedurende de nacht een pak beter is.

 • Luc Van Lierde - Ervaringen - Dorsoo

  Niet enkel voor mensen met rugproblemen

  Luc Van Lierde Triathlon

  Ik slaap sinds mei 2005 op een Dorsoo-bed en dat bevalt me prima. Ik draai minder in mijn slaap, waardoor ik dieper slaap. Ik heb gemiddeld 1,5u minder slaap nodig om toch perfect uitgerust te zijn.

 • Frank Vercauteren - Ervaringen - Dorsoo

  Geen luxe maar een noodzaak

  Frank Vercauteren Voetbal

  Als er één grote evolutie is geweest binnen het sporten, is het dat je naast de training moet zorgen voor de nodige recuperatie! Slapen is dus zowel op lichamelijk als op mentaal vlak zeer belangrijk.

 • Gedaan met stramme spieren

  L. Deblauwe

  Onbeschrijfelijk hoe goed het bed ligt. 's Morgens fris en monter opstaan, geen stramme spieren meer!

 • Sam Deroo - Ervaringen - Dorsoo

  Gaan slapen is een hoogtepunt

  Sam Deroo Volleybal

  Vanaf het moment dat je gaat liggen, ontspant je lichaam meteen en kom je als het ware in een slaperige roes. Je voelt dat je lichaam in balans ligt en onmiddellijk kan beginnen met herstellen.

 • Slapen zonder pijn

  J. Walschaerts

  Na jaren van 's nachts wakker liggen, slaap ik nu de hele nacht door zonder pijn aan mijn heupen en rug. Werkelijk een wonder!

 • Een zalige nachtrust: eindelijk!

  E. Felis

  Een zalige nachtrust, heerlijk een goed slapen. Opstaan zonder rugpijn. We hadden deze beslissing al veel eerder moeten nemen.