Bedkader in hout en stof

Waarom kiezen voor hout of stof als u beide gewoon kunt combineren en uw slaapkamer kunt sieren met het beste van twee werelden? Laat de natuurlijke charme van hout los op uw slaapkamerinterieur maar laat u tegelijk het comfort van stoffen bekleding welgevallen.

Vind een winkel

 • Reve

  Bedkader met gestoffeerd hoofdbord en houten voetbord en zijborden. Een droom om in te slapen voor wie houdt van hout maar evengoed het comfort van stof wil ervaren.

 • Moreve

  Bedkader met gestoffeerd hoofdbord en houten voetbord en zijborden, inclusief twee aanbouwnachtkastjes. De charme van hout en het comfort van stof in een praktische combinatie.

 • Desir

  Bedkader met houten hoofdbord voor een natuurlijk cachet in de slaapkamer en gestoffeerde zijborden en voetbord voor comfortabel zitten op de rand van het bed.

 • Desimore

  Bedkader met houten hoofdbord, twee aanbouwnachtkastjes en gestoffeerde zijborden en voetbord. Natuurlijke touch, comfort bij het opstaan en optimale functionaliteit.

Waarom kiezen voor een bedframe in hout en stof?

Eenvoudig: omdat u dan niet hoeft te kiezen voor de voordelen van stof of hout. Wilt u comfort aan het hoofdeinde, dan kiest u voor het gestoffeerde hoofdeinde en kunt u de slaapkamer toch die natuurlijke touch van hout geven met voetbord en zijborden in eik of notelaar. Verkiest u het zachte comfort van stof als u op de bedrand gaat zitten, bij het opstaan of slapengaan bijvoorbeeld, dan opteert u het best voor gestoffeerde zijborden en voetbord en kunt u met een hoofdeinde in hout toch nog de bekoorlijkheid van de natuur in uw slaapkamer importeren.

Accessoires bij een bed in hout en stof

Een bed vervaardigd in een combinatie van hout en stof laat gemakkelijk combinaties toe met onze andere slaapaccessoires. Zowel een bijpassend nachtkastje in notelaar of eik matcht in het interieur, maar evengoed een gestoffeerd nachtkastje.

Nog meer stoffen weelde kunt u kiezen in de andere accessoires als onze hoofdkussens, dekbedden en bedlinnen. Keuze te over.

Het nec plus ultra voor een goede slaap blijft het Active+ slaapsysteem of de Comfort-matras. Samen met een bedkader in hout en stof bouwt u zo aan een slaapoplossing die de kwaliteit van uw slaap naar ongekende hoogten zal stuwen.

Dorsoo Logo

Advies over een bed in hout en stof van Dorsoo

Combineren met hout en stof schept tal van mogelijkheden. Hoe dat allemaal in het echt oogt, kunt u pas echt goed inschatten in een van onze slaapwinkels. De Dorsoo-adviseur biedt er een luisterend oor en matcht uw vraag met ons aanbod.

Tot slot, goed om te weten: al onze bedkaders in hout en stof worden in Belgiƫ vervaardigd en geleverd en geplaatst door de teams van Dorsoo.