Bedkaders

De bedkaders van Dorsoo zijn verkrijgbaar in een gestoffeerde versie, in hout of in een combinatie van stof en hout. Kies uw gewenste materiaal en kies daarna de stijl van uw voorkeur. Uw slaapkamer oogt meteen nog iets innemender.

 • Bedkader in hout en stof

  Combineer het beste van twee werelden voor uw bedframe: het natuurlijke cachet van hout en de warme charme van stof. Dan hoeft u niet te kiezen tussen de materialen, wel qua stijl.

  Bekijk modellen
 • Gestoffeerd bedkader

  Dorsoo biedt volledig gestoffeerde bedframes in zeven stijlen. Klassiek of eigentijds, met strakke lijnen of rondingen: voor elk oog wat wils, voor elke slaapkamer de juiste invulling.

  Bekijk modellen
 • Houten bedkader

  In het gamma van Dorsoo prijken houten bedframes in vier uitvoeringen, telkens verkrijgbaar in notelaar of eik. Kies uw soort afwerking in hout, kies uw stijl, maar altijd met die natuurlijke uitstraling van hout.

  Bekijk modellen

Welk bedkader past het best in uw slaapkamer?

Een mooie slaapkamer geeft rust en is de plek in huis om te ontspannen. Welk bedkader u kiest om uw slaapkamer te sieren, laten we volledig aan u over. Wel geven we mee dat Dorsoo een ruim assortiment handgemaakte bedkaders biedt, ontworpen samen met Belgische designers. Modern, tijdloos of rustiek? Een bed dat goed voor uw rug zorgt, mag er gerust ook mooi uitzien. Ze scoren zowel op praktisch als op esthetisch vlak: bij heel wat uitvoeringen horen ook passende nachtkastjes.

Waarom kiezen voor een bedkader van Dorsoo?

Al onze bedkaders zijn van Belgisch design. Eigen aan de stijl van het huis kiezen we bij Dorsoo voor algemeen gangbare mooie designs die los van alle trends altijd hun esthetische waarde behouden. Dorsoo zweert bij stevige constructies, zowel bij modellen met hoofdbord op de grond als bij modellen met een zwevend hoofdbord.

Uiteraard zijn al onze bedframes perfect afgestemd op het Active+ slaapsysteem, de ultieme slaapoplossing voor wie elke dag echt uitgerust wil ontwaken. Maar evengoed kunnen onze bedkaders dienen als drager voor gewone lattenbodems met al dan niet een Comfort-matras van Dorsoo. Tot slot, goed om te weten: al onze bedkaders worden geleverd en geplaatst door een gespecialiseerd team van Dorsoo.