Bedkaders

 • Eden - Bedkaders - Dorsoo Eden

  Basisbedframe zonder hoofdbord, kenmerkt zich door strakke lijnen. Dé passe-partout voor elke slaapkamer. Dit kader kan ook gecombineerd worden met uw eigen bestaand hoofdbord.

 • Ballade - Bedkaders - Dorsoo Ballade

  Hoofdbord met gestikte omranding (kusseneffect). Dit bedkader past zowel in een modern als klassiek interieur.

 • Allure - Bedkaders - Dorsoo Allure

  Hoofdbord met rechte hoeken, die in het hele design worden doorgetrokken. Het geheel vormt zo een modern element in uw slaapkamer.

 • Elegance - Bedkaders - Dorsoo Elegance

  Hoofdbord met afgeronde hoeken, geeft uw bed een zachte, verfijnde uitstraling. Dit Dorsoo-bed past mooi in een modern interieur met warme accenten.

 • Balance - Bedkaders - Dorsoo Balance

  Mooi, gebogen hoofdbord dat past in elke gezellige slaapkamer. De elegante vorm van dit bedkamer geeft uw slaapkamerinterieur een stijlvolle toets.

 • Symphony - Bedkaders - Dorsoo Symphony

  Gecapitonneerd hoofdbord met rechte of ruitvormige hoeken. Het motief geeft uw bed een klassevolle uitstraling in uw slaapkamer.

Dorsoo Logo

Creëer een oase van rust.

Een mooie slaapkamer geeft rust en is dé plek in huis om te ontspannen. Dorsoo biedt een ruim assortiment bedkaders handgemaakt naar uw wens. Een bed dat goed voor uw rug zorgt, kan er ook heel mooi uitzien. De Dorsoo-bedkaders worden samen met Belgische designers ontworpen. Modern, tijdloos of rustiek?

U kiest uit één van de 6 designs of wilt u het ontwerp, de afmetingen en/of de bekleding van uw bedkader op maat aanpassen? Dat kan! Vraag maar raak.

Er is keuze uit meer dan 100 bekledingen in kunstleder en stof. Ook een lederen bekleding behoort tot de mogelijkheden. De Dorsoo Adviseur maakt u graag wegwijs in het assortiment.

Download brochure slaapkamermeubels

Interesse in een toonzaalmodel van een bedkader? Bekijk de toonzaalmodellen.