Beddenwinkel Antwerpen

Bent u op zoek naar een beddenwinkel in Antwerpen? Dan kan u bij Dorsoo terecht. Wij hebben 2 beddenwinkels in de provincie Antwerpen. Namelijk onze winkel te Aartselaar in het zuiden van Antwerpen en onze winkel te Geel in de Kempen.

De Dorsoo-beddenwinkels in Antwerpen zijn goed bereikbaar

Voor sommige klanten is de beddenwinkel van Sint-Niklaas goed bereikbaar vanuit Antwerpen en zeker voor bezoekers uit het Waasland. Elk van deze winkels heeft zijn eigen parking waar u vlot en gratis kan parkeren.

Verbeter uw slaapcomfort

U kan bij ons terecht voor ergonomisch slaapcomfort, zoals voor het ACTIVE+ slaapsysteem, de ergonomische COMFORT matras, ergonomische hoofdkussens en voor tal van kwalitatieve accessoires om uw slaapervaring te verbeteren.

Laat u begeleiden door onze kinesitherapeuten

In onze beddenwinkels te Antwerpen staat telkens een kinesitherapeut voor u klaar. Voor Dorsoo Aartselaar is dit Jan Esselens, voor Dorsoo Geel is dit Kris Van Beckhoven. Zij geven u professioneel advies zodat u een goede beslissing kan nemen met het oog op een zalige nachtrust.

Dus van harte welkom in één van onze winkels te Antwerpen waar u in alle rust het slaapsysteem van uw dromen kan uittesten.