Beddenwinkel Antwerpen

Bent u op zoek naar een beddenwinkel in Antwerpen? Dan kan u bij Dorsoo terecht. Wij hebben 2 beddenwinkels in de provincie Antwerpen. Namelijk onze winkel te Aartselaar in het zuiden van Antwerpen en onze winkel te Geel in de Kempen.

Onze beddenwinkels in Antwerpen zijn goed bereikbaar

Voor sommige klanten is de beddenwinkel van Sint-Niklaas goed bereikbaar vanuit Antwerpen en zeker voor bezoekers uit het Waasland. Elk van deze beddenwinkels heeft zijn eigen parking waar u vlot en gratis kan parkeren.

Verbeter uw slaapcomfort

U kan bij ons terecht voor ergonomisch slaapcomfort, zoals voor het ACTIVE+ slaapsysteem, de ergonomische COMFORT matras, ergonomische hoofdkussens en voor tal van kwalitatieve accessoires om uw slaapervaring te verbeteren.

Laat u begeleiden door onze kinesitherapeuten

In onze beddenwinkels te Antwerpen staat telkens een kinesitherapeut voor u klaar. Voor Dorsoo Aartselaar is dit Jan Esselens, voor Dorsoo Geel is dit Kris Van Beckhoven. Zij geven u professioneel advies zodat u een goede beslissing kan nemen met het oog op een zalige nachtrust.

Dus van harte welkom in één van onze winkels te Antwerpen waar u in alle rust het slaapsysteem van uw dromen kan uittesten.

Kent u onze tevredenheidsgarantie al? U heeft recht op een gratis omruiling van de matraskern en zelfs een niet-goed-geld-terug-garantie als blijkt dat u te weinig resultaat heeft. Wij hechten namelijk veel belang aan uw tevredenheid. Ontdek onze tevredenheidsgarantie