beddenwinkel Dorsoo

Onze beddenwinkels

Bent u op zoek naar een beddenwinkel van Dorsoo in uw regio? Hieronder vindt u een overzicht van al onze beddenwinkels in Vlaanderen. Bekijk uw dichtstbijzijnde slaapwinkel van Dorsoo en raadpleeg de openingsuren en andere informatie.

Vind een winkel dichtbij

Het juiste advies voor uw optimale nachtrust

Bij Dorsoo staan we garant voor correct en professioneel advies. Daarom willen we u zo goed mogelijk helpen om de juiste keuze te maken bij de aankoop van lattenbodems, matrassen, ergonomische hoofdkussens, dekbedden, bedkaders, bijzetmeubels, bedlinnen en andere accessoires om uw slaapcomfort te optimaliseren. 

Vind een beddenwinkel

Bij Dorsoo hebben we momenteel 8 beddenwinkels in Vlaanderen. Kies hieronder uw dichtstbijzijnde slaapwinkel zodat u de openingsuren en alle andere informatie kan raadplegen. Onze experts staan alvast klaar om u bij te staan met het juiste advies op uw maat.

Wilt u buiten onze reguliere openingsuren langskomen? Dat kan. Maak een afspraak en wij zorgen ervoor dat u onze volledige aandacht krijgt om samen te zoeken naar de beste oplossing voor u.

Liever online shoppen?

Heeft u momenteel geen behoefte aan persoonlijk advies in een beddenwinkel en gaat u liever zelf even op zoek naar informatie? Bekijk dan zeker onze blog voor meer informatie en tips. Naast onze fysieke slaapwinkels is er ook de Dorsoo-webshop waar u terecht kan voor allerlei benodigdheden om uw nachtrust te verbeteren. Op onze webshop kan u terecht voor de aankoop van:

Veelgestelde vragen

Een afspraak is niet nodig om langs te komen in onze beddenwinkels. Wilt u de Dorsoo slaapadviseur helemaal voor u alleen en wilt u in alle rust komen testen? Dan raden wij u aan om een afspraak te maken voor of na de openingsuren. Contacteer daarvoor uw dichtstbijzijnde Dorsoo-winkel of vul ons afspraakformulier in waarna onze adviseur u contacteert om de afspraak vast te leggen.

De openingsuren van onze beddenwinkels kan u vinden wanneer u doorklikt naar de pagina van de Dorsoo-winkel waar u meer info over wenst.

Dat is zeker mogelijk. Naargelang dit beter past voor u, kan u in verschillende beddenwinkels van Dorsoo aankopen doen.

U kan uw product niet retourneren in een Dorsoo-winkel. Wat wel mogelijk is, is dat u uw product in een Dorsoo-winkel omruilt voor een ander product. Wat moet u hiervoor doen? Neem uw product en pakbon mee naar de beddenwinkel van Dorsoo. De adviseur kijkt het product na. Wanneer de retour goedgekeurd is, kiest u een nieuw product uit.