Over Dorsoo

De mensen achter het merk

Het team van Dorsoo bestaat uit gepassioneerde vakmensen die elk met hun specialisatie bijdragen tot dé oplossing voor slapen zonder rugpijn.

Dorsoo Team

Uw bed: 100% Belgisch maatwerk

Dorsoo is een Belgische fabrikant van unieke slaapoplossingen, met een eigen winkelnetwerk. Dorsoo beheert de volledige ketting van productie tot levering met een team van enthousiaste medewerkers.

Onze missie bestaat erin iedereen, en mensen met rugklachten in het bijzonder, een optimale nachtrust te bezorgen.

Hoogwaardige materialen, vooruitstrevende techniek en een filosofie die de tevredenheid van de klant voorop stelt, zijn de troeven van Dorsoo.

Wij garanderen al onze klanten een maximale verbetering van hun slaapkwaliteit. Daarvoor kunnen we niets anders dan de hoogste eisen stellen aan ons product, de materialen die we gebruiken en onze service.

Dorsoo Team

Oorsprong in Handi-Move

Handi-Move is wereldwijd bekend als specialist in rugvriendelijke tilsystemen, zowel om de rolstoelpatiënten zelf mobieler te maken als om hun zorgverleners rugsparend te laten werken. Handi-Move werkt wereldwijd met een team van ruim 100 medewerkers en 85% van de export gaat naar de VS, Japan en Europa.

Vanuit de ervaring en knowhow bij Handi-Move, en omdat meer en meer mensen op zoek gingen naar een goed bed, kreeg men het idee om een nieuw slaapsysteem te ontwerpen, en richtte men speciaal daarvoor een nieuwe zustermaatschappij op. In 2000 was de geboorte van Dorsoo een feit. Dorsoo is dus een op en top Belgisch bedrijf!