Over Dorsoo

De mensen achter het merk

Het team van Dorsoo bestaat uit een gepassioneerde vakmensen die elk met hun specialisatie bijdragen tot het slaapsysteem voor slapen zonder rugpijn.

Dorsoo Team

De oplossing voor slaapproblemen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Het Dorsoo-slaapsysteem ontstond in 2000. Het doel was het ideale slaapsysteem te ontwikkelen voor mensen met rugklachten. Na onderzoek en testen bleek een bedbodem, gebaseerd op een systeem van communicerende vaten en tegendrukveren, de beste en meest duurzame oplossing.

Hoogwaardige materialen, vooruitstrevende techniek en een filosofie die de tevredenheid van de klant voorop stelt, zijn de troeven van Dorsoo.

Wij garanderen al onze klanten een maximale verbetering van hun slaapkwaliteit. Daarvoor kunnen we niets anders dan de hoogste eisen stellen aan ons product, de materialen die we gebruiken en onze service.

Het resultaat is een intelligent slaapsysteem dat regelmatig uitgebreid getest wordt en voortdurend verder evolueert. Een slaapsysteem waar niet alleen mensen met rugklachten, maar iedereen baat bij heeft.

Dorsoo Team

Oorsprong in Handi-Move

Handi-Move is wereldwijd bekend als specialist in rugvriendelijke tilsystemen, zowel om de rolstoelpatiÎnten zelf mobieler te maken als om hun zorgverleners rugsparend te laten werken. Handi-Move werkt wereldwijd met een team van ruim 100 medewerkers en 85% van de export gaat naar de VS, Japan en Europa.