Over Dorsoo

100% Belgisch

Dorsoo is een lokaal bedrijf, opgericht in Ninove, en is tot op heden 100% Belgisch gebleven. Wij zijn fabrikant van unieke slaapoplossingen, met een eigen winkelnetwerk. Zowel productie, ontwikkeling als administratie gebeuren in eigen land.

Kom meer te weten over het ontstaan van Dorsoo. 

100% van mensen voor mensen

Dorsoo is ontstaan vanuit de gedachte om mensen een betere nachtrust te geven. Elke werknemer is van dat idee doordrongen. Het team van Dorsoo bestaat uit gepassioneerde en enthousiaste vakmensen die elk met hun specialisatie bijdragen tot dé oplossing voor slapen zonder rugpijn. Elk onderdeel, van productie tot plaatsing, wordt met uiterste zorg door onze mensen uitgevoerd. 

Onze missie bestaat erin iedereen, en mensen met rugklachten in het bijzonder, een optimale nachtrust te bezorgen.

100% kwaliteit en service

Hoogwaardige materialen, vooruitstrevende techniek en een filosofie die de tevredenheid van de klant voorop stelt, zijn de troeven van Dorsoo.

Wij garanderen al onze klanten een maximale verbetering van hun slaapkwaliteit. Daarvoor kunnen we niets anders dan de hoogste eisen stellen aan ons product, de materialen die we gebruiken en onze service.

Dorsoo productie slaapsysteem

100% gericht op innovatie en ontwikkeling

Dorsoo steunt al sinds dag één op het ACTIVE+ slaapconcept en de automatische werking erachter. Door de jaren heen zijn ettelijke updates en vernieuwingen gevolgd, zoals onze gepatenteerde rugverstelling, een assortiment ergonomische hoofdkussens, vernieuwing van het design en niet te vergeten de COMFORT-matras in verschillende hardheden. 

Ook de komende jaren blijven we onderzoek doen naar nieuwe innovaties om onze klanten een optimaal slaapcomfort te kunnen bieden. 

Dorsoo ontwikkeling innovaties