Wat klanten vertellen

Dorsoo scoort een indrukwekkend gemiddelde op klantenvertellen.nl. Lees wat onze klanten over Dorsoo te vertellen hebben. Of bekijk meer tevreden slapers op ons YouTube-kanaal.

 • Dorsoo getuigenis Mathieu Deknudt Professioneel advies en een goede service Mathieu Deknudt Chiropractor

  Al jaren stuur ik mijn patiënten door naar de lokale Dorsoo-winkel.  Niet alleen is iedereen steeds heel tevreden over de kwaliteit van de bedden (betere slaap en opstaan met minder rugpijn), maar men krijgt daar ook professioneel advies en een goede service voor en na verkoop. Zelf heb ik een kussen van Dorsoo, waar ik ook zeer tevreden van ben. De grote troef voor mij is de verstelbaarheid in hoogte.

 • Dorsoo getuigenis klant Maarten Slapen op onze Dorsoo voelt als hemels gedragen worden doorheen de nacht Maarten Peleman

  Reeds een tijdje sukkelde ik met rugklachten die zich vooral 's nachts manifesteerden. Tegen de ochtend werd de pijn zo hels dat slapen niet langer mogelijk was en er op geen kant te liggen was. Omwille van die reden hebben mijn partner en ik gekozen om onze matras te vervangen door een slaapsysteem van Dorsoo. Van zodra we enkele dagen op de Dorsoo sliepen was de pijn veel beter. Ik kan terug zalig uitslapen. Geen ondraaglijke pijn meer. De Dorsoo ondersteunt perfect waardoor het voelt alsof je hemels gedragen wordt. Er is maar één nadeel aan, je wil 's ochtends niet meer uit bed.

 • Elle Van Opslagh Er is geen beter bed dan thuis Elle Van Opslagh

  Mijn partner is een enorm zware rugpatiënt, dit met 8 rugoperaties en een ingebouwde pijnpomp. Zelf heb ik sinds de geboorte van de kindjes ook te kampen met de ene hernia na de andere. We beslisten om een Dorsoo-slaapsysteem aan te kopen waarbij de hydraulische pompen in de lattenbodem jouw lichaam perfect ondersteunen waar nodig. Dit hebben we gecombineerd met een 3D-nekkussen. We zijn zo dankbaar voor de betere en minder pijnlijke nachten. We zijn zelfs zo aan ons slaapsysteem gewend dat het ons soms weerhoudt om op vakantie of logement te gaan. Dit omdat we weten dat er geen beter bed dan thuis is!

 • Dirk Declerck Zalig slapen op een prachtig systeem Dirk Declerck

  Dorsoo is TOP en de service na verkoop is subliem!! We zijn reeds 21 jaar tevreden over Dorsoo. Vooral de service na verkoop is top. Telkens blij als we even op reis zijn geweest om terug in ons Dorsoo-bed te liggen. Dorsoo is volgens mij zalig slapen op een prachtig systeem! De max...

 • Arabelle Casier Ik kan Dorsoo alleen maar aanraden Arabelle Casier Chiropractor

  Wij slapen sedert april 2014 op een Dorsoo-systeem en dit hebben wij ons nog geen enkele seconde beklaagd. Ik ben veel meer uitgerust en heb ook veel minder last van de rug bij het opstaan. In de praktijk heb ik meerdere patiënten die het slaapsysteem hebben en de commentaren zijn hetzelfde. Veel minder last en veel meer uitgerust 's morgens. 

 • Katrien De Becker Eindelijk maakte ik de stap naar Dorsoo Katrien De Becker Actrice

  Sinds enkele jaren heb ik meer en meer last van artrose, een erfelijke aandoening die gepaard gaat met veel pijn in de onderrug, en niet bevorderlijk voor een goede nachtrust. Ik ben sowieso een lichte slaper en door artrose ook een onrustige slaper. Eindelijk maakte ik de stap naar Dorsoo. Ik slaap nog maar een week in mijn Dorsoo-bed en slaap nu al beter door. Als ik wakker word, voel ik mij ook uitgerust en is het opstaan minder pijnlijk. Door de goede ondersteuning draai en keer ik minder in mijn bed en word dus minder vaak wakker midden in de nacht. Een professionele, klantvriendelijke service maakt het plaatje compleet. Dank je wel, Dorsoo-team!
   

 • Enkel positieve reacties Koen De Doncker Osteopaat-Ergonoom

  Als patiënten mij vragen welk bed het beste is, verwijs ik hen altijd door naar één van de Dorsoo-adviseurs. Zij geven een zeer goede uitleg over het systeem zelf en begeleiden hen tijdens de vrijblijvende proefperiode.

 • Stijn De Mot Nog betere nachtrust dan voorheen Stijn De Mot Kinesitherapeut

  Ik geloof dat Dorsoo voor vele mensen een opmerkelijke meerwaarde kan zijn, in hun zoektocht naar een goede nachtrust en om op die manier meer grip te krijgen op hun lichamelijke klachten.

 • An Vanderstighelen Mijn slaapkwaliteit is aanzienlijk verbeterd An Vanderstighelen Actrice

  Sinds een jaar slaap ik op het Dorsoo-slaapsysteem en ik merk een grote verbetering. De pijn in mijn onderrug is zo goed als verdwenen, en ook mijn slaapkwaliteit is aanzienlijk verbeterd. De begeleiding tijdens de proefperiode, alsook de ondersteuning nadien heb ik ervaren als zeer positief. Mijn expliciete dank gaat uit naar de Dorsoo adviseur, die bij elke vraag steeds weer klaar stond om samen te zoeken naar een oplossing. Ik kan het iedereen aanraden!

 • Minder stram bij het opstaan Delfine Persoon Boksen

  Op mijn Dorsoo-bed ben ik ’s morgens veel minder stram na een stevige training. Ik voel dat de recuperatie gedurende de nacht een pak beter is.

 • Gaan slapen is een hoogtepunt Sam Deroo Volleybal

  Vanaf het moment dat je gaat liggen, ontspant je lichaam meteen en kom je als het ware in een slaperige roes. Je voelt dat je lichaam in balans ligt en onmiddellijk kan beginnen met herstellen.

 • Fried Ringoot Energie te danken aan Dorsoo Fried Ringoot Acteur-Theatermaker

  Mijn Dorsoo-bed zorgt ervoor dat ik kan doorslapen en recupereren, zodat ik de dag kan doorkomen zonder de pijn die me vroeger nachtenlang ophield. Als acteur en theatermaker zorgt het ervoor dat ik mijn ding kan doen. Optreden, soms in drukke periodes. En dat kan ik aan omdat ik die nachtrust gegarandeerd krijg van Dorsoo.  

 • Liesbeth Wouters Heerlijk slapen leek ondenkbaar voor mij Liesbeth Wouters

  Na 5 rugoperaties heerlijk kunnen slapen, het leek ondenkbaar voor mij. Ik draaide ontelbare keren op mijn zij 's nachts. Ik stond elke morgend moe en met rugpijn op. Sinds ik het dorsoo-bed gebruik, slaap ik zo vast... Ik val vrijwel meteen in slaap en ik ben 's morgens helemaal uitgerust. Mijn rugspieren zijn niet meer stram en ik kan ontspannen mijn dag starten. Ik betrap mezelf er vaak op dat ik vroeg ga slapen, gewoon omdat het bed zo comfortabel ligt!

 • Silvia Claes Ik zou geen ander bed meer willen Silvia Claes Actrice

  Na een verkeersongeval verbleef ik lange tijd in het ziekenhuis. Omdat ik letsels had aan de rug leek het me verstandig ervoor te zorgen dat mijn oude matras die haar beste tijd had gehad, vervangen werd. Zo kwam ik bij Dorsoo terecht. Ik vroeg hen advies en er was geen moeite te veel. Alles werd tijdig geleverd, zelfs tijdens mijn afwezigheid. Ik ben ongelooflijk tevreden over mijn Dorsoo en zou geen enkel ander bed meer willen. Ongetwijfeld het beste bed waar ik al op heb geslapen!

 • Ondersteuning tijdens zwangerschap Eugenia Cuyt

  Ik slaap al een ruime tijd op een Dorsoo en dat maakte een groot verschil tijdens mijn zwangerschap! De knagende rugpijn die gedurende de dag erger werd, verdween elke keer weer na een nachtje slapen.

 • Rob Keijzer Lage rugklachten verminderd Rob Keijzer Wereldkampioen Aufguss

  Sinds 2 jaar reis ik veel door Europa vanwege mijn werk en ik kreeg lage rugklachten. Sinds ik slaap op mijn Dorsoo-bed zijn mijn lage rugklachten dusdanig verminderd omdat ik de steun krijg daar waar het nodig is door het hydraulisch systeem. Het werkt perfect!

 • Geeft zin om te gaan slapen Jordi Weckx Autosport

  Uiteindelijk bleek de keuze voor Dorsoo niet alleen als sporter maar ook om een medische reden de beste van al. Ik heb nu vaak echt zin om te gaan slapen, wetende dat ik ’s morgens gewoon weer fit zal zijn.

 • Goede nachtrust dankzij ontspannen spieren Barbara Vos

  Sinds ik op het Dorsoo-bed slaap, zijn mijn klachten behoorlijk verminderd. Enerzijds door de goede nachtrust, anderzijds door het feit dat mijn spieren zich volledig kunnen ontspannen tijdens de nacht. Het was mijn orthopedisch chirurg die mij Dorsoo aanraadde en ik ben hem en Dorsoo eeuwig dankbaar!!

 • Aan elke patiënt raad ik het aan Hilde D'Heer Kinesitherapeut

  Wij slapen sedert 13 jaar op een Dorsoo-bed. Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik uitstekend. Ik ben kinesiste en raad een goed bed aan aan elke patiënt. Een goede nachtrust is essentieel om overdag goed te kunnen functioneren. Maar vooral jonge mensen geven liever geld uit aan een mooi salon... jammer. Ik maak alvast heel veel reclame. 

 • Yves Heynderickx Verbeterde slaap- en levenskwaliteit Yves Heynderickx

  Ik wens jullie te bedanken voor de aankoop van mijn bed een dertiental jaar geleden. Voordien had ik veel heupklachten, die sindsdien zo goed als verdwenen zijn. Ook mijn nekklachten zijn achter de rug. Bedankt Dorsoo, om mijn slaap- en levenskwaliteit fel te verbeteren.

 •  Luc Van Lierde Niet enkel voor mensen met rugproblemen Luc Van Lierde Triathlon

  Ik slaap sinds mei 2005 op een Dorsoo-bed en dat bevalt me prima. Ik draai minder in mijn slaap, waardoor ik dieper slaap. Ik heb gemiddeld 1,5u minder slaap nodig om toch perfect uitgerust te zijn.

 • Petra Van Leest Uitstekende service voor en na de aankoop Petra Van Leest

  Sinds wij een Dorsoo-systeem hebben, slaap ik met veel minder ronddraaien en ook met minder rugpijn. Mijn man staat 's morgens ook terug op zonder pijn in de rug. Ook het hoofdkussen is geweldig, het beste dat ik ooit gehad heb. En over het personeel mag ook iets gezegd worden, vind ik. Het zijn super mensen, zowel voor als na de aankoop. Dus wij zijn er alvast heel tevreden mee!

 • Geen luxe maar een noodzaak Frank Vercauteren Voetbal

  Als er één grote evolutie is geweest binnen het sporten, is het dat je naast de training moet zorgen voor de nodige recuperatie! Slapen is dus zowel op lichamelijk als op mentaal vlak zeer belangrijk.

 • L. Deblauwe Gedaan met stramme spieren L. Deblauwe

  Onbeschrijfelijk hoe goed het bed ligt. 's Morgens fris en monter opstaan, geen stramme spieren meer!

 • J. Walschaerts Slapen zonder pijn J. Walschaerts

  Na jaren van 's nachts wakker liggen, slaap ik nu de hele nacht door zonder pijn aan mijn heupen en rug. Werkelijk een wonder!

 • E. Felis Een zalige nachtrust: eindelijk! E. Felis

  Een zalige nachtrust, heerlijk een goed slapen. Opstaan zonder rugpijn. We hadden deze beslissing al veel eerder moeten nemen.