Gestoffeerd bedkader

De gestoffeerde bedkaders van Dorsoo maken uw slaapkamer helemaal af zoals u dat wilt. U hebt keuze uit zeven designs en meer dan 100 bekledingen in kunstleder of stof. Ook een lederen bekleding is mogelijk.

Vind een winkel

 • Eden

  Basisbedframe zonder hoofdbord, kenmerkt zich door strakke lijnen. De passe-partout voor elke slaapkamer. Kan ook gecombineerd worden met uw eigen hoofdbord.

 • Allure

  Hoofdbord met rechte hoeken, die in het hele design doorgetrokken worden. Het geheel vormt zo een modern element in uw slaapkamer. Voor wie het graag afgelijnd heeft.

 • Elegance

  Hoofdbord met afgeronde hoeken dat uw bed een zachte, verfijnde uitstraling geeft. Dit Dorsoo-bed past mooi in een modern interieur met warme accenten. Slaap zacht!

 • Balance

  Mooi, golvend hoofdbord dat past in elke gezellige slaapkamer. De elegante vorm van dit bedkader geeft uw slaapkamerinterieur een stijlvolle toets. Voor een evenwichtige slaap.

 • Symphony

  Gecapitonneerd hoofdbord met rechte of ruitvormige hoeken. Het tijdloze motief geeft uw bed, en meteen ook de hele slaapkamer, een klassevolle uitstraling. Slapen in stijl.

 • Ballade

  Hoofdbord met gestikte omranding voor een ├╝bercharmant kusseneffect waarbij het nog heerlijker wegdromen is. Dit bedkader past zowel in een modern als klassiek interieur.

 • Harmony

  Fijn, dun hoofdbord met afgeronde hoeken dat voor finesse zorgt in de slaapkamer. Zoveel verfijning en toch duurzaam: een garantie op jarenlang harmonieus slapen.

Waarom kiezen voor een gestoffeerd bedframe?

Stof is een logische keuze in de slaapkamer: stof zet sowieso de toon in de meeste slaapkamers. Een keuze voor stof sluit aan bij het al aanwezige beddengoed en -linnen. Een gestoffeerd bedframe biedt verder ook veel comfort. Het heeft geen harde plekken die storend kunnen zijn bij het zitten en ook het hoofdeinde is gestoffeerd, waardoor u het hoofd niet kunt botsen.

Passende accessoires bij onze gestoffeerde bedden

Met een gestoffeerd bed kunt u alle kanten op qua look and feel: er is keuze uit meer dan 100 bekledingen in kunstleder en stof. Ook een puur lederen bekleding is mogelijk. U kunt naar hartenlust combineren met onze andere slaapaccessoires, zoals bijpassende nachtkastjes, hoofdkussens en bedlinnen. Uiteraard zijn de bedkaders van Dorsoo gemaakt om het Active+ slaapsysteem perfect te dragen.

Dorsoo Logo

Advies over een gestoffeerd bed van Dorsoo

Loop zeker even langs in een van onze winkels. De Dorsoo-adviseur maakt u er graag wegwijs in het assortiment. Tot slot, goed om te weten: al onze gestoffeerde bedkaders zijn van Belgische fabricage en worden geleverd en geplaatst door een professioneel team van Dorsoo.