Houten bedkader

Een keuze voor een houten afwerking is een keuze voor een natuurlijke toets in uw slaapkamer. De houten bedkaders van Dorsoo zijn verkrijgbaar in vier designstijlen, telkens afgewerkt in notelaar of eik.

Vind een winkel

 • Eden

  Houten bedframe zonder hoofdbord. Universeel design dat in elk slaapkamerinterieur past en voor een paradijselijke nachtrust zorgt in uw slaapkamer.

 • Edmore

  Strak bedkader zonder hoofdbord, met twee aanbouwnachtkastjes. Oogt goed in elke slaapkamer en is bovendien uiterst functioneel. Praktisch!

 • Ely

  Bedframe met houten hoofdbord, voetbord en zijborden. Dit bedkader herinnert aan de interieurs van weleer, maar heeft tegelijk een heel eigentijdse look. Modern retro.

 • Elymore

  Bedkader met hoofdbord. Gekenmerkt door strakke lijnen. Inclusief twee aanbouwnachtkastjes. Functioneel, strak, eigentijds, modern. Dit bedframe heeft alles.

Waarom kiezen voor een houten bedframe?

De natuurlijke uitstraling van hout misstaat in geen enkele slaapkamer. Bovendien is het een duurzame, ecologische keuze die ook onderhoudsvriendelijk uitvalt. Hebt u al andere elementen in hout in uw slaapkamers, zoals in de kasten, ramen en deuren, dan matcht een houten bedkader van Dorsoo daar als geen ander.

Bedkaders in notelaar en eik

De donkere elegantie van notelaar zorgt voor warmte in uw slaapkamerdecor en springt meteen in het oog. Een afwerking in eik oogt dan weer oerklassiek, maar tegelijk oerdegelijk: dat is de uitstraling van een bedmeubel met een eiken touch.

Voor wie vatbaar is voor allergieƫn: de huisstofmijt gedijt niet op hout en krijgt dus geen kans om u lastig te vallen.

Accessoires om uw houten bed nog beter tot zijn recht te laten komen

Bij een houten bedkader past uiteraard een bijpassend nachtkastje, eveneens verkrijgbaar in notelaar of eik. Maar u kunt evengoed combineren met een gestoffeerd nachtkastje.

Neem zeker ook een kijkje naar onze andere accessoires: met de hoofdkussens en bedlinnen van Dorsoo maakt u het plaatje echt helemaal af.

Koopt u een houten bedkader bij Dorsoo niet alleen voor het esthetische aspect, maar om medische redenen of om uw rug te ontlasten, dan is een ergonomische totaaloplossing zoals het ACTIVE+ slaapsysteem helemaal het van het.

Dorsoo Logo

Advies over een houten bed van Dorsoo

Hoe oogt die notelaar of eik in het echt? En hoe ziet een combinatie met een ACTIVE+ slaapsysteem er dan finaal uit? In onze slaapwinkels kunt u een en ander met eigen ogen aanschouwen. De Dorsoo-adviseur maakt u er graag wegwijs in het aanbod.

Tot slot, goed om te weten: al onze houten bedframes zijn van Belgische makelij en worden geleverd en geplaatst door ervaren vakmensen van Dorsoo.