Acties

 • - Dorsoo Verjaardagsactie
  Dorsoo Verjaardagsactie

  Dorsoo bestaat 20 jaar en dat willen we samen met u vieren! Krijg tot 750 euro aan accessoires cadeau bij aankoop van een ACTIVE+ slaapsysteem.

  Als maatregel tegen het coronavirus sluiten wij de deuren van onze winkels t.e.m. 19 april 2020 (tot nader order). Daardoor is het momenteel niet mogelijk om te profiteren van deze actie. Van zodra onze winkels terug openen, verlengen we onze verjaardagsactie en hopen we u, gezond en wel, te mogen verwelkomen.

  In tussentijd kan u voor accessoires (hoofdkussens, dekbedden, bedlinnen) steeds terecht op onze webshop. Voor vragen blijven wij telefonisch bereikbaar op het nummer 054 31 97 21 of via mail naar info@dorsoo.be. Bedankt voor uw begrip. Veel goede moed en draag goed zorg voor uzelf en voor elkaar!

  * Actie geldig van 13 maart t.e.m. 30 april 2020. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

 • - Korting op zomerdekbedden
  Korting op zomerdekbedden

  Tijdens warme zomernachten kan het fijn zijn om een zomerdekbed te gebruiken. Veel mensen hebben graag iets om onder te slapen, maar in de zomer kan een gewoon dekbed al vlug te warm zijn. Een zomerdekbed is dan dé oplossing. Koop nu uw zomerdekbed bij Dorsoo en krijg 10% korting.* Ontdek onze zomerdekbedden. 

  Voor accessoires (hoofdkussens, dekbedden, bedlinnen) kan u steeds terecht op onze webshop.

  * Actie geldig van 13 maart t.e.m. 30 april 2020. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.