Acties

 • - Dorsoo Lentevoordelen
  Dorsoo Lentevoordelen

  Kom nu langs en krijg tot 750 euro aan accessoires cadeau bij aankoop van een ACTIVE+ slaapsysteem.* Aarzel dus niet en kom het Dorsoo-effect zelf ontdekken in de dichtstbijzijnde Dorsoo Advieswinkel.

  Wegens de nieuwe coronamaatregelen is het verplicht om naar de winkel te komen op afspraak. U bent nog steeds van harte welkom voor professioneel slaapadvies. Dit kan ook met 2, dus met 1 extra persoon uit uw huishouden. Plan uw winkelbezoek: contacteer ons op het nummer +32 54 31 97 21, vul het contactformulier in of contacteer uw dichtstbijzijnde Dorsoo-winkel. De Dorsoo Adviseur legt snel met u een afspraak vast. Of kom even langs aan de winkel en leg ter plaatse een afspraak vast. Als het maximum aantal toegelaten klanten niet overschreden is op dat moment, kan uw afspraak onmiddellijk plaatsvinden. 

  We zorgen ervoor dat uw bezoek aan onze winkel 100% veilig verloopt. Daarvoor nemen we de nodige maatregelen: meer info vindt u hier.

  * Actie geldig van 12 maart t.e.m. 30 april 2021. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

 • - Korting op zomerdekbedden
  Korting op zomerdekbedden

  Tijdens warme zomernachten kan het fijn zijn om een zomerdekbed te gebruiken. Veel mensen hebben graag iets om onder te slapen, maar in de zomer kan een gewoon dekbed al vlug te warm zijn. Een zomerdekbed is dan dé oplossing. Koop nu uw zomerdekbed bij Dorsoo en krijg 10% korting.* Ontdek onze zomerdekbedden op de Dorsoo-webshop. 

   

  * Actie geldig van 12 maart t.e.m. 30 april 2021. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.