Het beste bed voor uw rug?

Wat doet een Dorsoo-slaapsysteem voor u?

Ontspannen spieren en snellere recuperatie Minder last van rug- en spierpijn Minder of geen krampen meer Minder woelen, dieper slapen en frisser opstaan Beter herstel van uw tussenwervelschijven Minder hoofdpijn, minder stress

Ergonomische lattenbodem en matras tegen rugklachten

De bodem bestaat uit flexibele latten, en 26 slijtvaste, onderhoudsvrije pompjes die met elkaar in verbinding staan. Het bed draagt uw lichaam. Gaat u liggen? Dan zakt de lattenbodem in aan uw schouders en bekken, en geven de pompjes extra steun aan uw benen en lage rug.

De ACTIVE+-matras volgt soepel de bewegingen van uw lattenbodem. Zo ligt uw lichaam ergonomisch correct en slaapt u als een marmot.

Lattenbodem en matras passen zich automatisch aan

Of u nu een rug- of zijslaper bent, uw ACTIVE+-bed past zich vanzelf aan, aan de slaper én de slaaphouding. Zo ligt u altijd goed. ACTIVE+ is ook geschikt voor buikslapers. Al raden wij die slaaphouding niet aan omdat die erg belastend is voor uw nek.

Dorsoo Button Active+ Dorsoo Lattenbodem
Dorsoo Active+ bed

Nieuw bed gekocht, maar toch nog last van rugklachten?


Het Dorsoo Active+ slaapsysteem kan eenvoudig ingebouwd worden in een bestaand bedkader.

Uw bed: 100% Belgisch maatwerk.

Met Dorsoo kiest u voor een topproduct van Belgische makelij. Alle lattenbodems en matrassen worden gemaakt in ons atelier in Ninove. Zo behouden we de controle over de kwaliteit.

Dorsoo Belgische innovatie

Stel uw nieuwe bed samen: lattenbodem + matras

Kies een vaste of verstelbare lattenbodem tegen rugklachten

 • Dorsoo Bedbodem Vlak

  Vaste lattenbodem

  Stevige basis voor zachte nachten

 • Dorsoo Bedbodem Verstelbaar

  Verstelbare lattenbodem

  Elektrisch verstelbaar in 6 standen

 • Dorsoo Bedbodem Combi

  Gecombineerde bedbodem

  Ieder zijn gewenste bedbodem

Dorsoo Active+ slaapsysteem

De voordelen van de verstelbare bedbodem

 • Ontworpen zodat u op een rugsparende manier het bed kan verstellen
 • Makkelijk in en uit bed stappen
 • Tv-kijken, lezen of ontbijten in bed was nog nooit zo comfortabel
 • Unieke, gepatenteerde rugsteun
 • Ledlampje onder het bed (handig om ‘s nachts je weg te vinden door de kamer)
 • Maak u het gemakkelijk met de draagbare afstandsbediening met verlicht toetsenbord en zaklampfunctie
Dorsoo - Afstandsbediening verstelbare lattenbodem

Kies een matras voor een zalige nacht

Onze ACTIVE+ matras, de beste matras tegen rugpijn, past zich aan uw lichaam aan en volgt soepel de bewegingen van de lattenbodem. Zo krijgt uw rug de juiste ondersteuning in elke slaaphouding en ontspannen uw spieren zich helemaal tijdens uw slaap.

 • Dorsoo Matras Active+ - Eenpersoonsmatras
 • Dorsoo Matras Active+ - Tweepersoonsmatras
 • Een- of tweepersoonsmatras?

  Hoe u slaapt, is heel persoonlijk. Daarom kiest u bij Dorsoo uit een- en tweepersoonsmatrassen. Combineer een hardere en een zachtere matras in 1 tweepersoonsmatrashoes. Of ga voor 2 volledig aparte matrassen. Zo stelt u het droombed samen voor u én uw partner.

 • Soft of medium matras?

  Zakt u graag wat dieper weg in uw matras of ligt u er liever bovenop? Bij Dorsoo kiest u uit uit twee comforttypes: soft en medium. Kom uw nieuwe ACTIVE+-matras testen in onze winkel.

 • Speciale schouderzone?

  De ACTIVE+ matras is ook verkrijgbaar met of zonder schouderzone. De speciale schouderzone is ideaal voor mensen met gevoelige schouders.

De Dorsoo-matrashoes is antiallergisch  en antihuisstofmijt  door de natuurlijke behandeling met lichte en frisse citronellageur. Bovendien is deze wasbaar op 40 °C met behoud van alle eigenschappen. Slapen zonder last van allergieën De bovenlaag van de matrashoes is gemaakt uit de natuurlijke stoffen kapok en viscose en daardoor optimaal vochtregulerend. De verschillende lagen zijn in één keer samen gebreid, in plaats van doorstikt zoals bij een klassieke matrashoes. Daardoor is de hoes extra stevig, heel comfortabel en beweeglijk . Comfortabele matrashoes De ingesneden matraskern is speciaal ontwikkeld om soepel met de lattenbodem mee te bewegen, en laat tegelijk optimale ventilatie toe . De kern is gemaakt van het meest duurzame en veilige koudschuim met Oeko-Tex label. Flexibele matraskern

Waarom is een goed slaapsysteem belangrijk voor de gezondheid?

Dorsoo Adviseur en therapeut Jan legt uit waarom een goed slaapsysteem een essentiële factor is voor een goede gezondheid.

Als u een nieuw bed koopt, gaat u niet over één nacht ijs. Vertel onze slaapexperts daarom hoe u slaapt. En krijg advies over de beste lattenbodem en matras voor een heerlijke nachtrust.

Nog vragen over ACTIVE+, het beste bed voor uw rug? Kijk dan bij de FAQ.