Ergonomisch traagschuim hoofdkussen - Dorsoo

Dorsoo - Logo - Mark

Ergonomisch traagschuim hoofdkussen

 • Drukverlagend
 • Ergonomische vormgeving
 • Zijlig en ruglig in één hoofdkussen
 • Ademt goed door opencelstructuur traagschuim
 • Duurzame ondersteuning van nek en hoofd
 • Luxe bi-elastische kussenhoes
Ergonomisch Visco Traagschuim Hoofdkussen € 149 Bestel het hoofdkussen

De voordelen van een visco traagschuim hoofdkussen

Bent u op zoek naar een ergonomisch traagschuim hoofdkussen? Het 3D Visco hoofdkussen met zijn aanpasbare hoogte en unieke vormeigenschappen is dan vast iets voor u.

 • Drukverlagend

  Een traagschuim hoofdkussen werkt drukverlagend. Het hoofdkussen past zich aan door warmte en druk aan de vorm van nek en hoofd. Op het eerste zicht voelt het hoofdkussen vrij stevig aan. De ergonomische vorm in combinatie met de lichaamstemperatuur zorgen ervoor dat het kussen na 5 minuutjes liggen heel comfortabel wordt. De nek ontspant helemaal. Nadien blijft het een ganse nacht comfortabel liggen. Verandert u van slaaphouding dan past het kussen zich zachtjes aan.

 • Ergonomie voor nek en hoofd

  Het 3D Visco hoofdkussen wordt uitgefreesd uit een grote blok HR traagschuim op de maat 40 x 60cm. De traagschuim kern wordt nadien afgewerkt met een tricot. De ergonomische vorm ondersteunt de kromming van de nek. Er is een lagere zone voor het hoofd, een inkeping voor het rugslapen en een uitsparing voor de schouder. De ergonomische vormgeving werd vastgelegd door de therapeuten van Dorsoo.

 • Voor zowel zijlig als ruglig

  De vorm van het 3D visco hoofdkussen is geschikt voor zijlig én ruglig. Zelfs een fervente zijslaper ligt vaak even op de rug om in te slapen of bij het ontwaken. De ondersteuning van de nek is in dat geval beter wat lager. Wanneer u op de zij inslaapt en tijdens de nacht op de rug draait is er in het midden van het hoofdkussen een zone voorzien. U kan ook perfect in het midden op de zij liggen als u dat het aangenaamste vindt. Met de uitneembare traagschuim lagen past u de neksteun aan.

 • Aanpasbare hoogte

  Het 3D Visco hoofdkussen is aanpasbaar tot 3 hoogtes. Door het wegnemen van 1 of 2 lagen verlaagt u de hoogte van het traagschuim kussen. Het is mogelijk om het hoofdkussen te testen in de winkel, maar thuis ligt u misschien op een matras met een zachtere of hardere schouderzone waardoor de afstand tussen uw nek en hoofd én de matras verandert. Daarom kan u dit traagschuim hoofdkussen zelf thuis aanpassen naar wens.

 • Handig in gebruik

  Eens correct ingesteld is een voorgevormd hoofdkussen handig in gebruik. Tijdens de nacht zijn er altijd momenten dat men verandert van slaaphouding. U hoeft dit traagschuim hoofdkussen enkel goed in de nek te houden. Dit wordt een automatisme. Daardoor is er geen gedoe meer om een hoofdkussen tot de gepaste vorm te kneden en kan u sneller terug inslapen.

 • High definition luxe hoes

  De kussenhoes bestaat uit een high definition bi-elastische stof. Deze stof rekt in 2 richtingen mee en voelt heel zacht aan. Aan beide zijden is er een luchtdoorlatende 3D strook die de ventilatie van het traagschuim hoofdkussen verder verbetert. De hoes is wasbaar op 60 °C. Heeft u een nieuwe hoes nodig? Dat kan, deze is ook apart verkrijgbaar.

Dorsoo Visco Traagschuim Hoofdkussen Hoogte verstelbaar

Het ergonomisch visco traagschuim hoofdkussen van Dorsoo

Bent u op zoek naar een hoofdkussen waarmee u zowel in rug- als zijlig kan slapen? Het Dorsoo visco traagschuim hoofdkussen zorgt voor een comfortabel gevoel en stevige ondersteuning in beide slaaphoudingen. Met optimale ventilatie en lange levensduur.

Bestel het hoofdkussen

Slaapt u liever op een iets zachter kussen? Maak dan kennis met ons veerkrachtige latex hoofdkussen.

Traagschuim met opencelstructuur

Het traagschuim hoofdkussen van Dorsoo ademt uitstekend. De aangebrachte driedimensionale contouren in het oppervlak werken als kanalen waarlangs warme lucht kan ontsnappen.

Langere levensduur

Hoe minder een hoofdkussen onderhevig is aan zweet, hoe beter voor de levensduur. Daarom en ook uit hygiënisch oogpunt is verluchting belangrijk. Minder kwalitatieve voorgevormde hoofdkussens zijn meestal onder druk in een mal gevormd en ademen nauwelijks of niet. Zweet blijft dan op het oppervlak liggen en droogt op. Het zout/transpiratievocht degradeert het hoofdkussen.

Duurzame ondersteuning

Een voorgevormd traagschuim hoofdkussen gaat lang mee. Een HR opencellig traagschuim kussen - zoals dat van Dorsoo - is duurzaam en ademt goed waardoor zweet kan verdampen en het kussen fris blijft. U kan er makkelijk 5 jaar mee verder zonder verlies van kwaliteit. Tijdens die periode ervaart u een constante ondersteuning van hoofd en nek waardoor de kans op nekklachten sterk vermindert in vergelijking met een klassiek hoofdkussen. Zweet u vaak aan het hoofd? Dan kan u het hoofdkussen extra beschermen met een kussenbeschermer.

Dorsoo Visco Traagschuim Hoofdkussen Hoogte verstelbaar