6 redenen om naar een Dorsoo Advieswinkel te gaan - Dorsoo

6 redenen om naar een Dorsoo Advieswinkel te gaan

Paul - Zaakvoerder Leestijd: 2 minuten
2

Er gaat geen week voorbij of ik kom in een Dorsoo-winkel. “Dat is logisch als je zaakvoerder bent”, denkt u misschien. Klopt, maar na al die jaren en winkelbezoeken blijf ik ook gráág op onze verkooppunten komen. Want het is daar dat je het contact tussen Dorsoo en de Dorsoo-slapers het best voelt. Dat mag u in deze context gerust letterlijk nemen. Het is superbelangrijk dat u bij ons ‘contact’ maakt met uw slaapsysteem en dat u de ondersteuning van de hydraulische lattenbodem en de materialen van onze lakens en dekbedovertrekken daadwerkelijk ‘voelt’.

Maar dat is niet de enige reden om naar een Dorsoo Advieswinkel te komen. Ik geef u er graag nog 5 andere:

1) Adviseurs met expertise in rugpreventie en praktijkervaring in slaapcomfort 

In de Dorsoo Advieswinkel vindt u Dorsoo Adviseurs. Zij liggen niet wakker van de verkoop van een bed, wel van goed advies over de zorg voor uw rug. Neem nu Jan in Aartselaar. Hij is een ervaren manueel therapeut. Zijn collega Kris in Geel is kinesitherapeut. Ik geniet ervan als ik hen met klanten bezig hoor. Hoe ze luisteren, adviseren, begeleiden. Je voelt de ervaring in elk woord: échte slaapexperts!

2) Rustige testzones om in alle privacy uw bed te testen

Een bed is belangrijk. U spendeert er meer tijd in dan in uw wagen. En terwijl iedereen een nieuwe auto testrijdt, kopen nog veel te veel mensen overhaast hun nieuwe bed. Bij Dorsoo gunnen we u de tijd om uw bed proef te liggen. We creëren daarvoor rustige en discrete testzones. Soms zó rustig dat we al eens een testpersoon zagen indommelen.

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in goed advies over de zorg voor uw rug.

Verbeter uw nachtrust.

Een goede nachtrust is essentieel om goed te recupereren. Lees meer over het best ondersteunende bed van Dorsoo.

Ontdek Dorsoo Active+

3) Stijlvolle inspiratiezones met mooi opgemaakte bedden

Een bed moet niet enkel goed voor uw rug zijn. Het mag er ook mooi uitzien. Met enkele knap ingerichte slaaphoeken zetten we u in onze winkels graag op weg. Wist u trouwens dat de kleur van uw bedlinnen uw nachtrust kan beïnvloeden? Kies bij voorkeur wit of relaxerende kleuren zoals aardetinten, blauw en groen. Rood, geel en oranje zijn minder bevorderlijk voor een goede slaap.

4) Parkeergelegenheid dichtbij

Als u bij ons een hoofdkussen komt halen, hoeft u daar niet de hele stad mee door te wandelen. Vlakbij bijna al onze winkels is er voldoende gratis parkeergelegenheid. In de andere gevallen betalen we graag uw parkeerticket terug.

5) Altijd welkom – ook buiten de openingsuren

Lukt het niet om tijdens de openingsuren langs te komen? Dan maken onze adviseurs graag een persoonlijke afspraak met u. Gewoon even bellen. De telefoonnummers staan bij de contactgegevens van onze winkels. Zo’n afspraak is trouwens altijd – dus ook tijdens de openingsuren – een goed idee. Dan bent u zeker dat u niet hoeft te wachten. 

Over Paul, zaakvoerder bij Dorsoo Paul kreeg de drang om dingen te verbeteren en te innoveren met de paplepel ingegoten. Zijn ingenieursstudies scherpten die innovatiedrang nog verder aan. Hij geniet er intens van om samen met anderen – familie, vrienden en collega’s – te evolueren richting één groter doel.