De klant heeft altijd gelijk. Wel, de klant geeft ons 9/10! - Dorsoo

De klant heeft altijd gelijk. Wel, de klant geeft ons 9/10!

Paul - Zaakvoerder Leestijd: 1 minuut
1

Het is fijn om bij Dorsoo nauw in contact met de klanten te staan. Bijna elke Dorsoo-slaper is supertevreden. En wie dat even niet is, die helpen mijn medewerkers en ik graag tot hij of zij wel tevreden is.

Waarom Dorsoo samenwerkt met www.klantenvertellen.nl

Klantenvertellen bv is marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen. Op basis van objectieve beoordelingen van onze klanten reiken ze ons cijfers aan. Die maken het mogelijk om de tevredenheid van onze klanten correct in te schatten en waar nodig onze werking en processen bij te sturen.

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9/10. Die tevredenheid maakt ons ... euh ... heel tevreden. Want bij Dorsoo geloven we in het motto 'The customer is always right'. Logisch, tenslotte bent u het, onze klant, die het best kan inschatten of ons advies, onze installatie bij u thuis en ons bed aan uw verwachtingen voldeed.

Elke positieve reactie van een klant kan mij trots maken.

Is die tevredenheid vooral mijn taak als zaakvoerder?

De reacties en de meningen van onze klanten zijn voor iedereen bij ons in het bedrijf superbelangrijk. Dat moet ook, want iedereen is medeverantwoordelijk voor onze producten en prestaties. Ik zei het recent nog tijdens een meeting: “Onze klanten zijn het belangrijkste wat we hebben, ze zijn goud waard.” Als je weet dat 97 % van de Dorsoo-slapers ons aanbeveelt bij familie en vrienden, weet je waarom ik dat zeg. 

Verbeter uw nachtrust.

Een goede nachtrust is essentieel om goed te recupereren. Lees meer over het best ondersteunende bed van Dorsoo.

Ontdek Dorsoo Active+

Waarop ben ik als zaakvoerder extra trots?

Elke positieve reactie van een klant kan mij trots maken en elke negatieve reactie spoort ons aan om vlug iets te ondernemen. Recent nog kregen we een e-mail van een klant die nog altijd veel rugpijn had. Zijn Dorsoo-adviseur werd meteen gebeld. Wat bleek? Hij had al contact met de klant opgenomen. Die proactiviteit is echt fijn. Wat me ook opvalt en pleziert, is dat onze klanten heel tevreden zijn over onze plaatsingsdienst. Niet evident, want onze installateurs komen bij heel wat mensen in het intiemste deel van hun huis, de slaapkamer. Maar ze doen dat op een voorbeeldige manier. Ze werken superefficiënt en voorzichtig en ruimen altijd alles netjes op. De mensen appreciëren dat. 

Over Paul, zaakvoerder bij Dorsoo Paul kreeg de drang om dingen te verbeteren en te innoveren met de paplepel ingegoten. Zijn ingenieursstudies scherpten die innovatiedrang nog verder aan. Hij geniet er intens van om samen met anderen – familie, vrienden en collega’s – te evolueren richting één groter doel.