De klant heeft altijd gelijk. Wel, de klant geeft ons 9/10! - Dorsoo

De klant heeft altijd gelijk. Wel, de klant geeft ons 9/10!

Kim - Verantwoordelijke klantentevredenheid woensdag 7 februari 2018 Leestijd: 1 minuut
1

Ik ben Kim, klantenverantwoordelijke bij Dorsoo. En ik hou enorm van mijn job. Het is ook fijn om bij Dorsoo nauw in contact met de klanten te staan. Bijna elke Dorsoo-slaper is supertevreden. En wie dat even niet is, die helpen mijn collega’s en ik graag tot hij of zij wél tevreden is.

Waarom wij bij Dorsoo samenwerken met www.klantenvertellen.nl?

Klantenvertellen BV is marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen. Op basis van objectieve beoordelingen van onze klanten reiken zij ons cijfers aan. Die maken het mogelijk om de tevredenheid van onze klanten correct in te schatten en waar nodig onze werking en processen bij te sturen.

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9/10. Die tevredenheid maakt ons euh… heel tevreden. Want bij Dorsoo geloven we in het motto ‘The customer is always right.’ Logisch, tenslotte bent u het, onze klant, die het best kan inschatten of ons advies, onze installatie bij u thuis en ons bed aan uw verwachtingen voldeed.

Elke positieve reactie van een klant kan mij trots maken.

Is die tevredenheid vooral mijn taak als klantenverantwoordelijke?

De reacties en de meningen van onze klanten zijn voor iedereen bij ons in het bedrijf superbelangrijk. Dat moet ook, want iedereen is medeverantwoordelijk voor onze producten en prestaties. Onze zaakvoerder, Paul, zei het recent nog tijdens een meeting: “Onze klanten zijn het belangrijkste wat we hebben, zij zijn goud waard.” Als je weet dat 96% van de Dorsoo-slapers ons aanbeveelt bij familie en vrienden, weet je waarom hij dat zegt. 

Verbeter uw nachtrust.

Een goede nachtrust is essentieel om goed te recupereren. Lees meer over het best ondersteunende bed van Dorsoo.

Ontdek Dorsoo Active+

Waarop ben ik als klantenverantwoordelijke extra trots?

Elke positieve reactie van een klant kan mij trots maken. En elke negatieve reactie spoort me aan om snel iets te ondernemen. Recent nog kreeg ik een mail van een klant die nog altijd veel rugpijn had. Ik belde meteen zijn Dorsoo Adviseur. En wat bleek? Hij had al contact met de klant opgenomen. Die proactiviteit is echt fijn. Wat me ook opvalt en pleziert, is dat onze klanten heel tevreden zijn over onze plaatsingsdienst. Niet evident, want onze installateurs komen bij heel wat mensen in het intiemste deel van hun huis, de slaapkamer. Maar ze doen dat op een voorbeeldige manier. Ze werken superefficiënt en voorzichtig en ruimen altijd alles netjes op. De mensen appreciëren dat. 

Over Kim, verantwoordelijke klantentevredenheid bij Dorsoo Kim is altijd in voor fun en plezier. Maar de smile van onze klanten, die neemt ze superernstig. Wanneer ze een reactie van een tevreden Dorsoo-slaper in haar mailbox aantreft, waagt deze keukenprinses zich soms aan een danspasje. Jazz, hiphop, moderne dans: Kim heeft het allemaal onder de knie.