Een unieke garantie. Dat garanderen we. - Dorsoo

Een unieke garantie. Dat garanderen we.

Paul - Zaakvoerder Leestijd: 1 minuut
1

Wij maken onze bedden zelf. In onze eigen fabriek. Op basis van ons eigen ontwerp. Met mensen die jaren ervaring hebben. Dat maakt dat we uw bed door en door kennen zodat we er bijna altijd het juiste advies bij kunnen geven. Al die factoren samen zorgen ervoor dat we voor de volle 100% geloven in de kwaliteit van ons product, ons advies en onze service. Daarom bieden we u zo’n straffe garanties.

Uw tevredenheid stuwt ons voort om almaar beter te doen

96% van de Dorsoo-slapers beveelt ons aan bij familie en vrienden. Dat vertrouwen doet ons plezier. Voor die klantentevredenheid gaan we dag na dag tot het uiterste. Onder meer met unieke ijzersterke garanties. Ik stel ze graag even aan u voor:

2 maanden niet-tevreden-geld-terug-garantie

U kreeg het nodige advies? U testte uw bed? Op uw rug, op uw zij? Eenmaal bij u thuis geïnstalleerd blijkt uw slaapsysteem toch niet aan uw verwachtingen te voldoen? Dat kan altijd. Als u dat wilt, wordt het dan door ons teruggenomen. Dat kan tot 2 maanden na de levering. U krijgt dan gewoon uw geld terug. Niet onder de vorm van een aankoopbon. Nee, het bedrag wordt gewoon op uw rekening gestort.

Voor klantentevredenheid gaan we tot het uiterste. Onder meer met ijzersterke garanties.

Verkeerde matras gekozen? Wij ruilen ze.

Sommige klanten ontdekken na enkele nachten dat de matras die ze kochten te hard of te zacht is. Ervaart u dit ook? Neem dan binnen de 2 maanden na levering contact op. Wij ruilen dan de matraskern om. Gratis. 

Verbeter uw nachtrust.

Een goede nachtrust is essentieel om goed te recupereren. Lees meer over het best ondersteunende bed van Dorsoo.

Ontdek Dorsoo Active+

Nog 4 zekerheden: onze straffe productgaranties

Ook onze productgaranties zijn behoorlijk ongezien:

  • 12 jaar garantie op de hydraulische lattenbodem.
  • 5 jaar garantie op uw matras
  • 5 jaar garantie op de motor van het verstelbare systeem
  • 2 jaar garantie op de handbediening van het verstelbare systeem 

Dankzij deze garanties loopt u geen risico wanneer u voor een Dorsoo Active+ slaapsysteem kiest. Behalve misschien het risico … dat u voortaan zal slapen zonder rugpijn.

Over Paul, zaakvoerder bij Dorsoo Paul kreeg de drang om dingen te verbeteren en te innoveren met de paplepel ingegoten. Zijn ingenieursstudies scherpten die innovatiedrang nog verder aan. Hij geniet er intens van om samen met anderen – familie, vrienden en collega’s – te evolueren richting één groter doel.