Kinesitherapeut Stijn De Mot [getuigenis]

Kinesitherapeut Stijn De Mot [getuigenis]

Wim - Adviseur Leestijd: 1 minuut
1

Mijn naam is Stijn De Mot en ik ben zelfstandig kinesitherapeut en manueel therapeut in een groepspraktijk in Lennik.

Ik behandel dagelijks mensen met rug- en nekklachten en geef hen hieromtrent nuttig advies. Erg vaak wordt mij dan ook de vraag gesteld: “Wat is nu het ideale bed voor mij?”. Mijn standaard antwoord vroeger luidde dan: “Je zou het bed eerst eens moeten kunnen proberen en hier dan zelf een oordeel over vellen of het goed voor je is of niet.”. Een aantal jaren terug leerde ik Dorsoo kennen en ik was meteen geïnteresseerd. 

Dorsoo bood immers precies aan wat ik mijn patiënten adviseerde!

Je kon het bedsysteem 2 maanden “testen” en pas dan beslissen om tot aankoop over te gaan. Het sprak voor zich dat ik mijn patiënten inlichtte hierover bij iedere volgende keer dat de vraag over het ideale bed gesteld werd. Na een aantal positieve ervaringen van mijn patiënten en mijn familie, besloot ik dan ook te kiezen voor Dorsoo toen we recent in ons nieuwe huis introkken.

Sindsdien genieten ikzelf en mijn echtgenote van een nog betere nachtrust dan voorheen.

Vanuit mijn medische achtergrond weet ik hoe belangrijk slaap en herstel zijn, en hoe die bijdragen tot een goede gezondheid en balans. Ik geloof tenslotte dat Dorsoo voor vele mensen een opmerkelijke meerwaarde kan zijn, in hun zoektocht naar een goede nachtrust en om op die manier meer grip te krijgen op hun lichamelijke klachten.

 

 

Over Wim, adviseur bij Dorsoo Gepassioneerd om mensen te helpen hun optimale nachtrust te vinden, doet Wim het uiterste voor zijn klanten. Deze levensgenieter houdt van avontuurlijke rondreizen. Hij kan je er bijna net zoveel over vertellen als over … slapen zonder rugpijn.