Luc Van Lierde [Interview] - Dorsoo

Luc Van Lierde [Interview]

Kim - Verantwoordelijke klantentevredenheid maandag 6 maart 2017 Leestijd: 1 minuut
0

“Bij topsport levert men bijzondere inspanningen. En triatlon is zowat de zwaarste sport ter wereld: 4 km zwemmen, 180 km fietsen en daarna nog 42 km lopen. Het wereldrecord staat op mijn naam met 7u 50′ 27″, en ik won de Iron Man van Hawaii 2 maal.” “Tijdens de wedstrijdvoorbereidingen is het extra belangrijk om elke dag goed uitgerust te zijn zodat ik in ideale omstandigheden kan trainen."

Het Dorsoo-bed is niet alleen goed voor mensen die last hebben van rugpijn. Daar ben ik het levende bewijs voor.

"Ik slaap sinds mei 2005 op een Dorsoo-bed en dat bevalt me prima. Ik draai minder in mijn slaap, waardoor ik dieper slaap. Ik heb gemiddeld 1,5u minder slaap nodig om toch perfect uitgerust te zijn. En na een zware trainingsdag recupereer ik beter. Mijn hartslag is dan ’s morgens 8 slagen per minuut minder dan in een ander bed. Het is dan ook logisch dat ik heel tevreden ben over mijn Dorsoo.

Ook zonder last te hebben van rugpijn. "Dat bewijst dat dit bed niet enkel goed is voor mensen met rugproblemen, maar voor iedereen.”

Over Kim, verantwoordelijke klantentevredenheid bij Dorsoo Kim is altijd in voor fun en plezier. Maar de smile van onze klanten, die neemt ze superernstig. Wanneer ze een reactie van een tevreden Dorsoo-slaper in haar mailbox aantreft, waagt deze keukenprinses zich soms aan een danspasje. Jazz, hiphop, moderne dans: Kim heeft het allemaal onder de knie.