Luc Van Lierde [Interview]

Luc Van Lierde [Interview]

Paul - Zaakvoerder Leestijd: 0 minuten
0

“Bij topsport levert men bijzondere inspanningen. Triatlon is zowat de zwaarste sport ter wereld: 4 km zwemmen, 180 km fietsen en daarna nog 42 km lopen. Het wereldrecord staat op mijn naam met 7u 50′ 27″ en ik won de Iron Man van Hawaii tweemaal. Tijdens de wedstrijdvoorbereidingen is het extra belangrijk om elke dag goed uitgerust te zijn, zodat ik in ideale omstandigheden kan trainen."

Het Dorsoo-bed is niet alleen goed voor mensen die last hebben van rugpijn. Daar ben ik het levende bewijs voor.

"Ik slaap sinds mei 2005 op een Dorsoo-bed en dat bevalt me prima. Ik draai minder in mijn slaap, waardoor ik dieper slaap. Ik heb gemiddeld 1,5 uur minder slaap nodig om toch perfect uitgerust te zijn. Na een zware trainingsdag recupereer ik beter. Mijn hartslag is dan ’s morgens 8 slagen per minuut minder dan in een ander bed. Het is dan ook logisch dat ik heel tevreden ben over mijn Dorsoo.

Ook zonder last te hebben van rugpijn. "Dat bewijst dat dit bed niet alleen goed is voor mensen met rugproblemen, maar voor iedereen.”

Over Paul, zaakvoerder bij Dorsoo Paul kreeg de drang om dingen te verbeteren en te innoveren met de paplepel ingegoten. Zijn ingenieursstudies scherpten die innovatiedrang nog verder aan. Hij geniet er intens van om samen met anderen – familie, vrienden en collega’s – te evolueren richting één groter doel.