Osteopaat De Doncker [getuigenis] - Dorsoo

Osteopaat De Doncker [getuigenis]

Kim - Verantwoordelijke klantentevredenheid donderdag 16 maart 2017 Leestijd: 1 minuut
0

Koen De Doncker - Osteopaat - DorsooAls patiënten mij vragen welk bed het beste is, verwijs ik hen altijd door naar één van de Dorsoo-adviseurs. Zij geven een zeer goede uitleg over het systeem zelf en begeleiden hen tijdens de vrijblijvende proefperiode. 

Als osteopaat en ergonoom kan ik het Dorsoo-bed alleen maar aanraden. Zelf slaap ik al 10 jaar op dit zeer innovatieve systeem. Een comfortabel bed dat het lichaam maximaal ondersteunt, zorgt voor een betere slaap, waarbij de rug en vnl. de tussenwervelschijven kunnen recupereren.

De tussenwervelschijven herwinnen hun vochtgehalte en hoogte waardoor er

  • Meer ruimte is voor het ruggenmerg en zenuwen
  • Betere schokdemping is
  • Meer mobiliteit van de wervels is

Mijn patiënten verwijs ik steevast naar Dorsoo. Resultaat gegarandeerd.

Deze vrijblijvende test is voor mij zeer belangrijk omdat je pas de werking van het bed ervaart als je er zelf een periode gebruik van maakt. 

Ik krijg na deze contacten enkel positieve reacties terug over deze aanpak van Dorsoo.

Over Kim, verantwoordelijke klantentevredenheid bij Dorsoo Kim is altijd in voor fun en plezier. Maar de smile van onze klanten, die neemt ze superernstig. Wanneer ze een reactie van een tevreden Dorsoo-slaper in haar mailbox aantreft, waagt deze keukenprinses zich soms aan een danspasje. Jazz, hiphop, moderne dans: Kim heeft het allemaal onder de knie.