Osteopaat De Doncker [getuigenis] - Dorsoo

Osteopaat De Doncker [getuigenis]

Paul - Zaakvoerder Leestijd: 0 minuten
0

Koen De Doncker - Osteopaat - DorsooAls patiënten mij vragen welk bed het beste is, verwijs ik hen altijd door naar een van de Dorsoo-adviseurs. Ze geven een zeer goede uitleg over het systeem zelf en begeleiden hen tijdens de vrijblijvende proefperiode. 

Als osteopaat en ergonoom kan ik het Dorsoo-bed alleen maar aanraden. Zelf slaap ik al 10 jaar op dat zeer innovatieve systeem. Een comfortabel bed dat het lichaam maximaal ondersteunt, zorgt voor een betere slaap, waarbij de rug en voornamelijk de tussenwervelschijven kunnen recupereren.

De tussenwervelschijven herwinnen hun vochtgehalte en hoogte waardoor er

  • meer ruimte is voor het ruggenmerg en zenuwen
  • betere schokdemping is
  • meer mobiliteit van de wervels is

Mijn patiënten verwijs ik steevast naar Dorsoo. Resultaat gegarandeerd.

Die vrijblijvende test is voor mij zeer belangrijk omdat je pas de werking van het bed ervaart als je er zelf een periode gebruik van maakt. 

Ik krijg na die contacten alleen maar positieve reacties terug over die aanpak van Dorsoo.

Over Paul, zaakvoerder bij Dorsoo Paul kreeg de drang om dingen te verbeteren en te innoveren met de paplepel ingegoten. Zijn ingenieursstudies scherpten die innovatiedrang nog verder aan. Hij geniet er intens van om samen met anderen – familie, vrienden en collega’s – te evolueren richting één groter doel.