Waarom houden we bij Dorsoo zo van Walt Disney? - Dorsoo

Waarom houden we bij Dorsoo zo van Walt Disney?

Marc - Verantwoordelijke logistiek donderdag 30 november 2017 Leestijd: 2 minuten

Is het omdat hij in de fifties de Schone Slaapster in tekenfilmvorm goot? Of omdat we graag in het magazijn meezingen met Hakuna Matata uit de Lion King? Ook natuurlijk, maar het is vooral een uitspraak van Walt Disney die ons tot superfans van de man maakt: “Do what you do so well they will want to see it again, and bring their friends.”

Bij Dorsoo maken we unieke slaapsystemen. En die proberen we te omringen met een al even unieke service. Dat zorgt ervoor dat onze klanten opnieuw naar ons komen en … hun vrienden en familie doorverwijzen. Helemaal volgens de Disney-filosofie. Maar liefst 96% van de Dorsoo-slapers stuurt familieleden, kennissen en collega’s die op zoek zijn naar een bed naar Dorsoo

Op welke service mag u bij ons rekenen?

Wij brengen uw bed tot in uw slaapkamer en zetten het daar perfect in elkaar

U koopt een Dorsoo-slaapsysteem? Dan is levering en installatie door ons eigen Dorsoo-team altijd inbegrepen in de prijs. Uw nieuwe bed wordt door onze deskundige en ervaren medewerkers bij u thuis gemonteerd zodat u meteen voluit van de unieke ondersteuning kunt genieten.

We checken of alles naar wens is

“Hebt u goed geslapen?” Met deze vraag volgt uw Dorsoo Adviseur na levering op hoe u uw nieuwe bed ervaart. 

Verbeter uw nachtrust.

Een goede nachtrust is essentieel om goed te recupereren. Lees meer over het best ondersteunende bed van Dorsoo.

Ontdek Dorsoo Active+

Een probleem? We lossen het op.

Mocht het nodig zijn, komt onze adviseur bij u langs om een eventueel probleem te analyseren en op te lossen. Een zachtere of hardere matras, een ander hoofdkussen, advies over uw slaaphouding: onze slaapexperts vinden meestal heel snel wat er nodig is. Zodat u snel optimaal van uw aankoop geniet.

96% van de Dorsoo-slapers stuurt mensen die op zoek zijn naar een bed door naar Dorsoo.

We blijven u bijstaan

Onze service stopt niet na enkele weken. Elke Dorsoo-slaper kan altijd bij onze klantendienst terecht voor hulp en advies. Gewoon bellen naar +32 54 31 97 21 of eens binnenspringen in de winkel waar u uw Dorsoo heeft gekocht.

We gaan 100% voor uw tevredenheid

Nog een quote van Walt Disney: “If you can dream it, you can do it.” Wel, wij dromen bij Dorsoo van 100% klantentevredenheid. En dag na dag doen we er alles aan om dat waar te maken. We zijn er nog niet. En misschien is het wel een sprookje dat we er ooit voor de volle 100% kunnen geraken. Maar we blijven proberen. Dat zijn we verplicht aan Walt Disney en vooral … aan u, onze klant.

Over Marc, verantwoordelijke logistiek bij Dorsoo Logistiek is helemaal Marcs ding. Hij zorgt ervoor dat al onze slaapsystemen tijdig en in perfecte staat bij de klant geraken. En dat doet deze klusser met dezelfde passie waarmee hij af en toe een antieke kast repareert en renoveert.