Wat uw therapeut overdag voor uw rug doet, doet Dorsoo 's nachts - Dorsoo

Wat uw therapeut overdag voor uw rug doet, doet Dorsoo 's nachts

Paul - Zaakvoerder Leestijd: 2 minuten
2

Studies toonden aan dat 80% van de Belgen en Nederlanders in zijn of haar leven met rugpijn wordt geconfronteerd. En elk jaar valt 3 à 4% van de volwassenen te prooi aan een hernia. Heel wat van deze mensen worden zeer goed geholpen door hun therapeut en door de rugschool. Helaas zijn er nog te weinig mensen met rugklachten die hun therapie combineren met een heel eenvoudige oplossing: een bed dat hun rug anatomisch correct ondersteunt. U hoeft dat niet van mij aan te nemen. Maar misschien wel van Arabelle, Koen en Stijn. Zij helpen in hun praktijken elke dag mensen met rugklachten. In deze blogpost zet ik het slaapadvies van deze 3 professionals voor u op een rijtje.

Arabelle Casier (Chiropractor): “Het is belangrijk dat onze rug bij het slapen de natuurlijke kromming aanhoudt.”

“Het is belangrijk dat onze rug bij het slapen de natuurlijke kromming aanhoudt. Zo wordt de wervelkolom maximaal ondersteund. Daardoor verbetert het herstel tijdens de slaap. Bij een Dorsoo ACTIVE+ slaapsysteem is die continue ondersteuning er. En dat ongeacht de slaaphouding.
In mijn praktijk heb ik meerdere patiënten met een Dorsoo-bed. Ook mensen met een hernia. Hun commentaren zijn steeds hetzelfde: ze hebben minder last van hun rug sinds ze op een Dorsoo slapen en ze zijn ’s morgens veel beter uitgerust. Ik kan het Dorsoo ACTIVE+ slaapsysteem alleen maar aanraden.

80% van de Belgen en Nederlanders wordt ooit met rugpijn geconfronteerd. 

Verbeter uw nachtrust.

Een goede nachtrust is essentieel om goed te recupereren. Lees meer over het best ondersteunende bed van Dorsoo.

Ontdek Dorsoo Active+

Koen De Doncker (Osteopaat-Ergonoom): “Een comfortabel bed dat het lichaam maximaal ondersteunt, zorgt voor een betere slaap.”

Als patiënten mij vragen welk bed het beste is, verwijs ik hen altijd door naar Dorsoo. Zelf slaap ik al tien jaar op dit zeer innovatieve systeem. Een comfortabel bed dat het lichaam maximaal ondersteunt, zorgt voor een betere slaap, waarbij de rug en voornamelijk de tussenwervelschijven kunnen recupereren. De tussenwervelschijven herwinnen hun vochtgehalte en hoogte. Dat resulteert in meer ruimte voor het ruggenmerg en zenuwen, betere schokdemping en meer mobiliteit van de wervels.

Stijn De Mot (Kinesitherapeut): “Doe de test en vind zo je ideale bed.”

“Vaak vragen mensen met rug- en nekklachten mij: ‘Wat is nu het ideale bed?’. 
Mijn standaardantwoord luidde vroeger: ‘Je zou het bed eerst eens moeten kunnen proberen en dan oordelen of het goed voor je is of niet.’ Dorsoo biedt precies aan wat ik mijn patiënten adviseer! Je kan het slaapsysteem eigenlijk 2 maanden ‘testen’
Sinds we zelf op een Dorsoo slapen, genieten mijn echtgenote en ik van een nog betere nachtrust. Vanuit mijn medische achtergrond weet ik hoe belangrijk slaap en herstel zijn, en hoe die bijdragen tot een goede gezondheid en balans. Volgens mijn kan Dorsoo voor vele mensen een opmerkelijke meerwaarde zijn in hun zoektocht naar een goede nachtrust en een manier om meer grip te krijgen op lichamelijke klachten.”

Over Paul, zaakvoerder bij Dorsoo Paul kreeg de drang om dingen te verbeteren en te innoveren met de paplepel ingegoten. Zijn ingenieursstudies scherpten die innovatiedrang nog verder aan. Hij geniet er intens van om samen met anderen – familie, vrienden en collega’s – te evolueren richting één groter doel.