Bedgeheimen

Alle artikels over bedgeheimen. Terug naar alle blogartikelen.

 • Dorsoo zaakvoerder Paul
  De bedgeheimen van Paul Van Raemdonck (zaakvoerder)

  In de reeks Bedgeheimen laten we telkens een medewerker van Dorsoo aan het woord die zijn verhaal doet over zijn dagelijkse bezigheden bij Dorsoo en hoe hij bijdraagt aan de klantentevredenheid van Dorsoo. We graven terug naar het begin van de carrière en polsen naar de momenten die extra voldoening gaven tot vandaag. In deze editie: Paul Van Raemdonck, zaakvoerder. 

  Volledig artikel lezen
 • De bedgeheimen van Nadja Cloostermans (adviseur Dorsoo Sint-Niklaas)
  De bedgeheimen van Nadja Cloostermans (adviseur Dorsoo Sint-Niklaas)

  In de reeks Bedgeheimen laten we telkens een medewerker van Dorsoo aan het woord die zijn verhaal doet over zijn dagelijkse bezigheden bij Dorsoo en hoe hij bijdraagt aan de klantentevredenheid van Dorsoo. We graven terug naar het begin van de carrière en polsen naar de momenten die extra voldoening gaven tot vandaag. In deze editie: Nadja Cloostermans, adviseur in de showroom in Sint-Niklaas.

  Volledig artikel lezen
 • De bedgeheimen van Lode Loeman (levering en installatie)
  De bedgeheimen van Lode Loeman (levering en installatie)

  In de reeks Bedgeheimen laten we telkens een medewerker van Dorsoo aan het woord die zijn verhaal doet over zijn dagelijkse bezigheden bij Dorsoo en hoe hij bijdraagt aan de klantentevredenheid van Dorsoo. We graven terug naar het begin van de carrière en polsen naar de momenten die extra voldoening gaven tot vandaag. In deze editie: Lode Loeman, dienst levering en installatie.

  Volledig artikel lezen
 • De bedgeheimen van Marleen Van Muylders (planning en logistiek)
  De bedgeheimen van Marleen Van Muylders (planning en logistiek)

  In de reeks Bedgeheimen laten we telkens een medewerker van Dorsoo aan het woord die zijn verhaal doet over zijn dagelijkse bezigheden bij Dorsoo en hoe hij bijdraagt aan de klantentevredenheid van Dorsoo. We graven terug naar het begin van de carrière en polsen naar de momenten die extra voldoening gaven tot vandaag. In deze editie: Marleen Van Muylders, dienst planning en logistiek.

  Volledig artikel lezen
 • De bedgeheimen van Pedro Van Melckebeke (productie)
  De bedgeheimen van Pedro Van Melckebeke (productie)

  In de reeks Bedgeheimen laten we telkens een medewerker van Dorsoo aan het woord die zijn verhaal doet over zijn dagelijkse bezigheden bij Dorsoo en hoe hij bijdraagt aan de klantentevredenheid van Dorsoo. We graven terug naar het begin van de carrière en polsen naar de momenten die extra voldoening gaven tot vandaag. In deze editie: Pedro Van Melckebeke, medewerker productie bij Dorsoo.

  Volledig artikel lezen
 • De bedgeheimen van Koen Nerinckx (R&D)
  De bedgeheimen van Koen Nerinckx (R&D)

  In de reeks Bedgeheimen laten we telkens een medewerker van Dorsoo aan het woord die zijn verhaal doet over zijn dagelijkse bezigheden bij Dorsoo en hoe hij bijdraagt aan de klantentevredenheid van Dorsoo. We graven terug naar het begin van de carrière en polsen naar de momenten die extra voldoening gaven tot vandaag. In deze editie: Koen Nerinckx, medewerker R&D bij Dorsoo.

  Volledig artikel lezen