Accessoires

Alle artikels over accessoires. Terug naar alle blogartikelen.

 • Orthopedisch kniekussen: verbeter uw slaap en verlicht pijn
  Orthopedisch kniekussen: slaap beter en verlicht pijn

  Een orthopedisch kniekussen is een speciaal ontworpen kussen dat tussen de knieën geplaatst wordt tijdens het slapen om de uitlijning van het lichaam te verbeteren en rug- en kniepijn te verminderen. In dit artikel bespreken we het doel van het gebruiken van een kussen tussen de knieën, voor wie het een goede oplossing is, de voordelen ervan en hoe u het juiste kniekussen kiest en gebruikt.

  Volledig artikel lezen
 • Voordelen van een ergonomisch traagschuimkussen
  Voordelen van een ergonomisch traagschuimkussen

  Een traagschuimkussen is een ergonomische oplossing waarmee u uw nek en hoofd optimaal ondersteunt. Het hoofdkussen voelt comfortabel aan en kan een grote hulp zijn om nekklachten te vermijden. Wat traagschuim nu precies is en wat de specifieke voordelen en nadelen zijn, leest u hier.

  Volledig artikel lezen
 • Hoe kiest u het beste dekbed?
  Hoe kiest u het beste dekbed?

  Een nieuw dekbed nodig? Het is niet eenvoudig om te bepalen wat voor u het beste dekbed is. Het aanbod is immers groot. Kiest u voor een vierseizoenendekbed? Of een apart zomerdekbed en winterdekbed? Welk materiaal is het beste: ganzendons, natuurharen of eerder synthetisch? We maken u graag wegwijs.

  Volledig artikel lezen
 • Wat is een goede matrasbeschermer tegen zweten?
  Wat is een goede matrasbeschermer tegen zweten?

  Wat is een goede matrasbeschermer tegen zweten? Het is een vaak gestelde vraag. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw matras adequaat te beschermen tegen zweet. Het hangt er vanaf wat u belangrijk vindt. In elk geval houdt een matrasbeschermer de matras fris en verlengt haar levensduur.

  Volledig artikel lezen
 • Tijd voor een kinderkussen? Waarop moet u letten? - Dorsoo
  Tijd voor een kinderkussen? Waarop moet u letten?

  Een hoofdkussen kan bijdragen aan de goede nachtrust van een kind. Lees in dit blogartikel waarom er best een kinderhoofdkussen gebruikt wordt, vanaf wanneer u dit best doet en waaraan een goed hoofdkussen voor uw kind moet voldoen.

  Volledig artikel lezen